Razie a politistilor ploiesteni in cartierele Mimiu si Bariera Bucov

Publicat in Eveniment 14 Decembrie 2017 373 ori
Google+ WhatsApp
Razie a politistilor ploiesteni in cartierele Mimiu si Bariera Bucov
Razie a politistilor ploiesteni in cartierele Mimiu si Bariera Bucov

Între orele 14 și 16, la nivelul municipiului Ploiești a fost desfăşurată o acțiune în zona Pieţei ”1 Decembrie 1918”, a cartierelor Mimiu și Bariera Bucov, pentru prevenirea infracționalității stradale, a faptelor ilegale de comerț, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică.

La acțiune, au participat 29 de polițiști, împreună cu specialiști din cadrul D.S.V.S.A., al O.J.P.C., precum și 10 subofiţeri jandarmi.

Au fost legitimate 60 de persoane (11 avertizate), controlate 16 autovehicule și 13 societăți comerciale controlate, ocazie cu care au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 65.875 lei.

De asemenea, au fost confiscate mărfuri în valoare de 710 lei (produse de panificație, băuturi răcoritoare, flori etc.). 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office