Ploiestiul va avea patinoar în aer liber, în centru!

Publicat in Eveniment 14 Noiembrie 2017 1338 ori
Google+ WhatsApp
Ploiestiul va avea patinoar în aer liber, în centru!
Ploiestiul va avea patinoar în aer liber, în centru!

Primăria Ploieşti urmează să demareze o procedură de achiziţie pentru a amenaja un patinoar în aer liber, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, anunţă surse din administraţia locală, care spun că patinoarul face parte din propunerile venite de la firma specializată pe care municipalitatea a angajat-o ca să furnizeze un concept pentru târgul de Crăciun şi activităţile din această perioadă.

Patinoarul urmează să fie amplasat în centrul municipiului Ploieşti, fie imediat în faţa Palatului Administrativ, fie câteva zeci de metri mai spre sud, în dreptul fântânii arteziene din zona pietonală. Tot în faţa Casei Albe urmează să fie amenajat în această iarnă târgul de Crăciun, unde vor fi amplasate mai multe căsuţe din lemn pentru comercianţi.

Autorităţile intenţionează să amplaseze şi o scenă, cel mai probabil în partea stângă a Palatului Administrativ, aproape de treptele Palatului Culturii, orientată spre târgul de Crăciun.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office