Chiar nimic nu ii poate descuraja pe hotii din Prahova? In curand vom ramane fara paduri!

Publicat in Eveniment 13 Noiembrie 2017 523 ori
Google+ WhatsApp
Chiar nimic nu ii poate descuraja pe hotii din Prahova? In curand vom ramane fara paduri!
Chiar nimic nu ii poate descuraja pe hotii din Prahova? In curand vom ramane fara paduri!

Duminică, în jurul orei 13, polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 4 Câmpina au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre un posibil transport ilegal de material lemnos.

Polițiștii s-au deplasat în locul indicat și au depistat doi bărbați din comuna Brebu, în timp ce transportau, cu un atelaj hipo, material lemnos, fără documente legale de proveniență.

Conducătorul atelajului a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos a fost lăsat în custodia pădurarului din cadrul Ocolului Silvic Doftana.

Polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 1 Apostolache au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că o persoană încearcă să comercializeze material lemnos pe raza satului Mocești. În baza sesizării, polițiștii au efectuat verificări și au depistat un localnic în timp ce transporta, cu un atelaj hipo, material lemnos. Bărbatul a prezentat un aviz de însoțire primar eliberat în cursul lunii octombrie.

Având în vedere că valabilitatea avizului de însoțire expirase, s-a procedat la sancționarea contravențională a bărbatului.

Totodată, s-a procedat la confiscarea materialului lemnos și lăsarea acestuia în custodia pădurarului chemat la fața locului.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office