Pe ce strazi vom avea instalatii luminoase de sarbatori, in Ploiesti

Publicat in Eveniment 13 Octombrie 2017 600 ori
Google+ WhatsApp
Pe ce strazi vom avea instalatii luminoase de sarbatori, in Ploiesti
Pe ce strazi vom avea instalatii luminoase de sarbatori, in Ploiesti

Pentru a nu mai repeta greselile din anii trecuti, cand orasul a ramas in bezna de sarbatori, sau instalatiile luminoase au intrat in topul celor  mai urate din tara, Primăria Ploiești a alocat un milion de lei pentru iluminatul festiv aferent sărbătorilor de iarnă și a scos la licitație ”propuneri de ornare a orașului”. 

Potrivit caietului de sarcini, târgul de iarnă va fi amplasat în zona centrală a Ploieștiului, iar zonele pentru amplasarea ”luminițelor” de sunt: B-dul Independenței, de la gara de sud până intersecția cu Șoseaua Nordului, parcul din fața Prefecturii Prahova, parcul din zona Halelor Centrale și parcul Mihai Viteazul. Municipalitatea promite însă că va extinde iluminatul festiv și în alte cartiere mărginașe, precum Bariera București sau parc Aurora. 

Până anul trecut, Primăria Ploiești plătea bani grei pentru închirirea instalațiilor luminoase și deconta alte facturi către SGU pentur montarea, respectiv demontarea ”beculețelor” de Crăciun.

sursa: www.observatorulph.ro 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office