In sfarsit! Angajatii SGU isi vor primi salariile. Anuntul directorului Ovidiu Negulescu

Publicat in Eveniment 11 Octombrie 2017 389 ori
Google+ WhatsApp
In sfarsit! Angajatii SGU isi vor primi salariile. Anuntul directorului Ovidiu Negulescu
In sfarsit! Angajatii SGU isi vor primi salariile. Anuntul directorului Ovidiu Negulescu

Veste buna pentru angajatii SGU Ploiesti. ANAF a aprobat planul de redresare financiara a societatii, urmand ca, odata cu deblocarea conturilor bancare, salariile sa fie platite cel mai probabil pana la finalul acestei saptamani.

Anuntul a fost facut de directorul Ovidiu Negulescu, cel care a transmis un comunicat de presa pe aceasta tema.

 

În calitate de Director General al Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești SRL, aduc la cunoștința opiniei publice faptul că astăzi, miercuri, 11.10.2017, planul de redresare financiară și cererea de eșalonare la plată a obligațiilor fiscale ale societății noastre au fost aprobate de către ANAF Prahova, astfel încât, odată cu deblocarea conturilor bancare, Direcția Economică va proceda la plata salariilor aferente lunii august 2017 către angajații unității.
 În toată această perioadă, de la momentul la care am preluat mandatul provizoriu de management, am fost pus în situația de a găsi soluții urgente la probleme despre care nu am avut cunoștință, considerând că rezolvarea acestora are întâietate în fața acțiunilor de dezmințire a acuzațiilor publicate în diferitele articole de presă, menite a discredita acțiunile mele și societatea, împotriva stabilității și bunei desfășurări a activității SGU Ploiești S.R.L.
Pe această cale, țin să îi asigur pe angajații societății noastre că vineri, 13.10.2017, vor încasa salariul aferent lunii august 2017, iar în cursul săptămânii viitoare vor fi emise și salariile aferente lunii septembrie 2017. De asemenea, închei prin a mulțumi fiecărui angajat în parte pentru profesionalismul, înțelegerea și comportamentul complet asumat față de buna funcționare a societății, dovedite în această perioadă extrem de dificilă pentru dumnealor și familiile acestora. În fata dumnealor, mă înclin!Director GeneralOvidiu Negulescu

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office