Scene socante într-un parc: O fetița și-a fracturat coloana într-un loc de joacă

Publicat in Eveniment 14 Septembrie 2017 623 ori
Google+ WhatsApp
Scene socante într-un parc: O fetița și-a fracturat coloana într-un loc de joacă
Scene socante într-un parc: O fetița și-a fracturat coloana într-un loc de joacă

Un copil rănit în Parcul Tei din București a fost transportat de urgență la spital, după ce și-a fracturat coloana într-un loc de joacă. Din primele informații, fetița a căzut, după ce o chingă s-a desprins.

UPDATE 14 septembrie, ora 11:00: Dan Cristian Popescu, Viceprimarul sectorului 2: Frânghia pare să fi fost tăiată.

Zona din Parcul Tei unde s-a întâmplat accidentul este acum securizată. ”Reprezentanții ANPC sunt la fața locului în acest moment. Le-am pus la dispoziție toate documentele, ca să vedem că s-a întâmplat de fapt. Frânghia (de la locul de joacă-n.r.) pare a fi tăiată, de aceea o să apelăm și la Poliție să ne ajute în această anchetă. Locurile de joacă sunt verificate săptămânal de angajații ADP, dar cu această ocazie am dispus o supraverificare a tuturor celor 130 de locuri de joacă câte sunt în sector”, ne-a declarat viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

Potrivit acestuia, fetița se va întoarce în curând la școală: ”fetița este în afara oricăui pericol. Nu are coloana fisurată, ci o contuzie abdominală. Regretăm incidentul și vom lua toate măsurile care se impun”.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Copila a fost transportată de urgență la Spitalul de Urgență Floreasca.

La fața locului s-a deplasat o echipă a Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor care cercetează incidentul. Reprezentanții ANPC susțin că au cerut documente cu privire la jocurile de joacă șefului Administrației Domeniului Public sector 2.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office