Polițiștii prahoveni, în acțiuni de prevenire a furturilor din buzunare

Publicat in Eveniment 11 August 2017 345 ori
Google+ WhatsApp
Polițiștii prahoveni, în acțiuni de prevenire a furturilor din buzunare
Polițiștii prahoveni, în acțiuni de prevenire a furturilor din buzunare

În această săptămână, polițiștii au desfășurat activități de prevenire a furturilor personale, în mijloacele de transport în comun din Ploiești.

 

             În perioada 9 – 11august a.c., polițiști din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din I.J.P. Prahova, cu sprijinul unor echipe de polițiști de proximitate și de investigații criminale ai Poliției Municipiului Ploiești, au desfășurat activități de informare a cetățenilor care utilizează mijloace de transport în comun în municipiu.

             Scopul acțiunilor a fost acela de a reduce riscul de victimizare a cetățenilor în raport cu incidența furturilor din buzunare sau genți.

             Astfel, zilnic, câte 4 echipe de polițiști s-au aflat în mijlocul persoanelor care utilizează transportul în comun, atât în stații cât și în vehiculele propriuzise, atrăgându-le atenția asupra riscurilor la care se expun în momentul în care neglijează supravegherea genților, rucsacilor sau altor bagaje, precum și prin faptul că își păstrează, neglijent, banii sau bunurile de valoare în buzunare exterioare, expuse unei evenuale intenții delincvente.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office