Pompierii prahoveni, salvatori si in timpul liber! Campanie de donare de sange, la Centrul de Transfuzii Ploiesti

Publicat in Eveniment 09 August 2017 690 ori
Google+ WhatsApp
Pompierii prahoveni, salvatori si in timpul liber! Campanie de donare de sange, la Centrul de Transfuzii Ploiesti
Pompierii prahoveni, salvatori si in timpul liber! Campanie de donare de sange, la Centrul de Transfuzii Ploiesti

În zilele de 09 și 11 august, peste 90 de pompieri vor fi prezenți la sediul Centrului de Transfuzii Ploieşti, pentru a dona sânge. Gestul umanitar al salvatorilor prahoveni vine în continuarea campaniei naţionale de solidaritate socială – “Salvatorii donează pentru viață”, constând în donarea de sânge semenilor noştri aflaţi în suferinţă.

Pompierii militari prahoveni s-au alăturat acestei iniţiative fiind momentul să dovedească, și de această dată, solidaritate față de cei aflați la nevoie și care au nevoie de ajutorul lor.

Am reușit să ne mobilizăm, din nou, într-o misiune de protejare a celor care au nevoie de ajutor, manifestându-ne prețuirea și grija față de viața semenilor   printr-o acțiune desfășurată dincolo de sarcinile profesionale, dar în consonanță cu principiile și valorile armei pe care o reprezentăm.

Demersul nostru nu este primul de acest fel, în luna octombrie 2016, personalul unităţii şi subunităţilor inspectoratului desfăşurând, o altă acţiuni similară. Pompierii au decis să se implice cu scopul de a dărui sănătate şi o şansă la viaţă, celor care depind de un astfel de gest.

Gestul nostru continuă seria acestor intervenții salvatoare, derulate constant, de-a lungul anilor, de personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Șerban Cantacuzino” al judeţului Prahova, demonstrând astfel faptul că, există numeroase moduri, cel în cauză accesibil oricărei persoane sănătoase, de a veni în sprijinul vieţii.

În contextul lipsei de sânge cu care se confruntă adeseori spitalele din ţară, îi invităm pe toţi cetăţenii din judeţul nostru care doresc să se implice să se prezinte la centrul de transfuzie pentru a dona sânge.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.