Premiera in Ploiesti: terasa la care te racoresti in timp ce urmaresti o piesa de teatru!

Publicat in Eveniment 01 August 2017 Actualizat: 01 August 2017 917 ori
Google+ WhatsApp
Premiera in Ploiesti: terasa la care te racoresti in timp ce urmaresti o piesa de teatru!
Premiera in Ploiesti: terasa la care te racoresti in timp ce urmaresti o piesa de teatru!

Într-o lume abuliă și dezordonată în care sistemul de valori fluctuează la fel ca și cursul valutar, personajele lui Caragiale sunt actuale și în același timp, vechi de când lumea. Ironia lui Caragiale despre societatea în care trăim creionează personaje comice care depășesc limita stupidului, deși Einstein ne învață că universul are limite, prostia omului nu!


"Căldură? MARE?" este un spectacol de divertisment, în care actorii joacă cu publicul pentru a-i face să se simtă parte din poveste, din lumea spectaculoasă a lui Caragiale.

Menționăm că acest spectacol a fost selectat în Festivalulul Național de Teatru Independent 2013 (București) și în Festivalul “25 De Ore De Teatru Non Stop" 2013 (Sibiu) .De asemenea a participat la "Street Delivery"(2013) ,"Strada BT" (2014) , "Noaptea muzeelor"- Bucuresti (2014).


Umorul si buna dispozitie va vor destinde timp de 1h, alaturi de renumitele personaje Lache, Tache si Mache.

Pretul biletului este de 25 lei
Joi 3 august ora 20.30

Rezervările se fac cu mesaj privat pe facebook https://www.facebook.com/conacpub/ sau la numarul de telefon 0720 656 599

Cristi Vasilescu

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office