Inca putin si trece vara. ZERO dezinsectie si deratizare in Ploiesti

Publicat in Eveniment 18 Iulie 2017 430 ori
Google+ WhatsApp
Inca putin si trece vara. ZERO dezinsectie si deratizare in Ploiesti
Inca putin si trece vara. ZERO dezinsectie si deratizare in Ploiesti

Ploiestenii au devenit printre cei mai imunizati romani in fata insectelor si rozatoarelor! Nici pana astazi, primaria nu a batut palma cu operatorul Coral Impex pentru serviciile de dezinsectie si deratizare.

Motivul intarzierilor il reprezinta un litigu mai vechi intre administratia locala si societatea Coral, unde partea vatamata are de primit de la Primarie aproximativ 1 milion de lei.

Inca de anul trecut, directorul economic Nicoleta Craciunoiu a reusit sa blocheze contractul de prestari servicii, motivand ca valoarea acestuia a fost depasita de 3 ori si, drept urmare, nu a avizat facturile emise de Coral Impex.

Intre timp, ploiestenii fac coada la spitale din cauza intepaturilor de tantari si albine, iar sobolanii si serpii au umplut zonele cu vegetatie deasa, inclusiv parcuri.

„Directorul economic al Primăriei Ploiești, Nicoleta Crăciunoiu, a refuzat să își pună viza CFPP pe facturile emise de Coral deoarece valoarea contractului de 10 milioane de lei, încheiat în 2010, a fost depășită de aproape trei ori!" - știrea asta a circulat în toată presa prahoveană, toți jurnaliștii preluând, cu ochii holbați și fără întrebări suplimentare, nenorocirea aruncată de șefa Direcției Economice din PMP.

Urmarea este că firma are de încasat aproximativ un milion de lei restanțe pe serviciile prestate și facturate către Primăria Ploiești, conform contractului - bani pe care instituția nu îi plătește, chiar dacă sunt prevăzuți în buget. Dacă pe Coral o paște incapacitatea de plată, pe ploieștean, însă, îl pândește șobolanul la colț de stradă, sau vreun țânțar nedezinsectat, ambele lighioane purtând boli mult mai grave pentru contribuabili decât falimentul unei firme. Pentru că, în Ploiești, nu se mai prestează servicii de dezinsecție și deratizare, societatea aflându-se în imposibilitatea să-și mai desfășoare activitatea.".

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.