Vremea va fi frumoasă, iar temperaturile vor creşte. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Publicat in Eveniment 17 Iulie 2017 190 ori
Google+ WhatsApp
Vremea va fi frumoasă, iar temperaturile vor creşte. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri
Vremea va fi frumoasă, iar temperaturile vor creşte. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea va fi predominant frumoasă, marţi, în aproape toată ţara, informează ANM.

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului în Dobrogea şi după-amiaza în zona de munte, unde, izolat şi trecător, va ploua slab şi se vor semnala descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-estul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 25 şi 31 de grade, iar cele minime se vor situa între 8 grade în depresiunile intramontane şi 21 de grade în Dealurile de Vest.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 29...30 de grade, iar cea minimă de 15...17 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi călduroasă în vestul şi sud-vestul ţării, iar local şi în centru şi sud. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza în zona de munte şi în regiunile nordice, unde izolat vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 grade în depresiunile intramontane şi 21...22 de grade pe litoral şi în Dealurile de Vest.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office