Vodafone o "arde" smechereste: Roaming gratis doar in teorie! Ce a patit un prahovean plecat in Germania

Publicat in Eveniment 17 Iulie 2017 3089 ori
Google+ WhatsApp
Vodafone o "arde" smechereste: Roaming gratis doar in teorie! Ce a patit un prahovean plecat in Germania
Vodafone o "arde" smechereste: Roaming gratis doar in teorie! Ce a patit un prahovean plecat in Germania

Noile reglementari cu privire la eliminarea tarifelor suplimentare pentru apelurile in strainatate au lasat si mai mult loc abuzurilor pe care firmele de telefonie le mascheaza folosind denumiri de-a dreptul ridicole.

 

Un tanar din Prahova a fost victima unei astfel de clauze, in urma careia a abonatul s-a trezit ca nu poate efectua sau primi apeluri in roaming, ci doar contra cost. Ionut S. ne-a trimis la redactie un mesaj in care povesteste cum Vodafone i-a blocat serviciul de apeluri, cu toate ca extraoptiunea roaming era activa si pentru care tanarul platise 8 euro.

Nu este primul caz de acest gen, din ce in ce mai multi abonati Vodafone fiind inselati de compania de telefonie mobila sub pretextul "politicii firmei". Ce nu inteleg, insa, aceste mari societati este faptul ca o clauza pe care firma a inventat-o si stipulat-o in contract nu tine loc de lege si, chiar daca abonatul semneaza acest contract, asta nu-i ingradeste cu nimic drepturile.

Ph-online.ro va inainta sesizarea de mai jos Oficiului pentru Protectia Consumatorilor:

"Bună ziua. Sunt Stanciu Ionuț Mădălin din Malul Vânat Prahova, și am o problema. Numărul 0729339214 se afla în roaming în Germania și aveam extraoptiunea de 8 euro, iar Vodafone România a binevoit sa-mi dezactiveze extraoptiunea mai devreme, plus ca mi-a blocat și apeluri de ieșire și de intrare. Din cauza asta am ratat niște telefoane importante. Vreau ca aceasta firma sa fie sancționată corespunzator și sa îmi plateasca și despăgubiri.", este mesajul trimis la redactie de tanarul prahovean.

Barbatul a atasat si capturi care confirma faptul ca roaming-ul era inca activ, dar si explicatia halucinanta a celor de la Vodafone, care i-au spus ca "nu a respectat utilizarea rezonabila a serviciilor". Exact genul de explicatie menita sa induca in eroare clientul si care ar fi trebuit, in mod normal, sa fie tradusa in termeni clari si neinterpretabili. 

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office