Scrisoarea cititorului/ Paraul Dambu, un PERICOL pentru ploiesteni!

Publicat in Eveniment 16 Iulie 2017 656 ori
Google+ WhatsApp
O cititoare a ziarului nostru ne-a transmis la redactie o sesizare adresata autoritatilor locale, in care descrie situatia critica in care se afla zona paraului Dambu.
Potrivit ploiestencei Rodica B., deseurile si depunerile organice din albia paraului afecteaza cursul apei in zilele cu ploi abundente, iar Consiliul Local si Primaria nu par sa fie preocupate de curatarea si decolmatarea albiei acestui parau.
Iata sesizarea cititoarei, pe care Ph-online.ro o inainteaza administratiei locale inspre identificarea solutiilor si rezolvarea acestei probleme care dateaza de ani de zile:
"Există un pericol permanent pentru locuitorii de pe strada Poieniţei, Ploiesti, în ceea ce priveşte faptul că autorităţile nu  acordă atenţie acestei zone şi nu întreţin şi  curaţă albia  pârâului Dâmbu şi in perioadele cu ploi abundente debitul pârâului este obturat de vegetaţia din albie. 

Această situaţie se repeată an de an pentru faptul că albia pârâului Dâmbu NU este şi NU a fost curaţată şi decolmatată, iar  nivelul depunerilor pe albie creşte permanent. 

Zona Gării de Nord aparţine circumscripţiei electorale 31 Prahova, colegiul uninominal 12, de care nu se interesează nici deputatul şi nici senatorul de Prahova, iar autorităţile locale paseaza rezolvarea acestei probleme între Municipalitate, Judeţ şi Ministerul Mediului şi Apelor.

Anexez imagini cu situaţia existentă în zona podului de pe strada Dragalina – strada Valeni, în speranţa că se va găsi o autoritate care rezolvă această problemă apăsătoare şi gravă cu care ne confruntăm.  
Rodica B"

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.