DEZASTRU pe Autostrada Lugoj-Deva! S-a PRĂBUŞIT înainte să fie inaugurată!

Publicat in Eveniment 15 Iulie 2017 599 ori
Google+ WhatsApp
DEZASTRU pe Autostrada Lugoj-Deva! S-a PRĂBUŞIT înainte să fie inaugurată!
DEZASTRU pe Autostrada Lugoj-Deva! S-a PRĂBUŞIT înainte să fie inaugurată!

Purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Şerbănescu, a declarat că terasamentul autostrăzii Lugoj - Deva s-a prăbuşit în zona localităţii hunedorene Holdea, pe o lungime de 70 de metri şi pe o lăţime de 11 metri.

”Ieri (joi - n.r.) s-a întâmplat lucrul acesta, deteriorarea sau prăbuşirea este pe o lungime de 70 de metri şi pe o lăţime de 11 metri. A fost trimisă acolo o echipă de control care urmează să evalueze situaţia pentru stabilirea cauzelor care au produs evenimentul şi să prezinte un raport”, a spus purtătorul de cuvânt al CNAIR, informează Mediafax.

Potrivit acestuia, CNAIR a cerut remedierea situaţiei constructorului.

”Constructorul s-a apucat, înţeleg, de lucru acolo şi sperăm că vor remedia în timp util această problemă, astfel încât să respecte graficul de lucrări. Undeva la kilometrul 57, în localitatea Holdea din judeţul Hunedoara s-a întâmplat”, a spus Alin Şerbănescu.

Lotul autostrăzii Lugoj – Deva pe care s-a prăbuşit terasamentul este programat pentru deschidere anul acesta.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office