Cand se redeschide bazinul Vega din Ploiesti

Publicat in Eveniment 14 Iulie 2017 2392 ori
Google+ WhatsApp
Cand se redeschide bazinul Vega din Ploiesti
Cand se redeschide bazinul Vega din Ploiesti

Închis la jumătatea lunii decembrie, Bazinul Vega, singurul bazin de înot deţinut de administraţia ploieşteană, se apropie de momentul în care îşi va redeschide porţile pentru sportivii legitima la secţia de înot a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti şi nu numai.

Conform viceprimarului Cristian Ganea, lucrările de reabilitare sunt foarte aproape de a fi finalizate.
Edilul a mai anunţat şi faptul că monitorizează atent evoluţia lucrărilor, în dorinţa ca graficul să fie respectat, iar bazinul de înot să fie redeschis la 1 august.


„La Bazinul Vega au loc ample lucrări de reparaţii, inclusiv la tavan, plus igienizări, astfel încât imobilul să nu mai prezinte riscuri pentru vizitatori sau oamenii care lucrează aici. Intenţia este ca la 1 august să fie dat în folosinţă, iar noi am monitorizat cu atenţie evoluţia lucrărilor, ca să ne asigurăm că ele se vor încheia până la acest termen”, a declarat Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploieşti.


Vă reamintim faptul că municipalitatea a trimis şi ultimele documente solicitate de Ministerul Dezvoltării pentru ca în Ploieşti să fie construit un bazin de înot olimpic.

sursa: www.deprahova.ro 

 

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office