Carmen Dan: Absolvenții, ANGAJAȚI până la sfârșitul lunii

Publicat in Eveniment 14 Iulie 2017 304 ori
Google+ WhatsApp
Carmen Dan: Absolvenții, ANGAJAȚI până la sfârșitul lunii
Carmen Dan: Absolvenții, ANGAJAȚI până la sfârșitul lunii

Cei 522 de absolvenţi ai Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" vor fi angajaţi în structurile MAI până la sfârşitul lunii iulie, a anunţat vineri ministrul Carmen Dan. 

 

Dan, care a participat la festivitatea de absolvire, a declarat că există un deficit de personal la MAI de 20.000, dintre care 9.600 la nivelul Poliţiei. 

"Ne bucurăm că avem posibilitatea şi cu ocazia absolvirii acestei promoţii să direcţionăm către Poliţie în jur de 500 de ofiţeri şi nu e singurul lucru. (...) În afară de repartizarea acestei promoţii, în perioada iulie - septembrie vom avea o trecere din corpul subofiţerilor în corpul ofiţerilor pentru circa 1.500 de subofiţeri şi sper ca spre sfârşitul anului să facem şi angajări din surse externe. Aduc aminte o veste bună că şi militarii din MAI beneficiază de cei 15% care s-au acordat personalului militar din MApN", a spus Dan. 

Ministrul de Interne i-a felicitat pe absolvenţii academiei şi i-a îndemnat să facă dovada responsabilităţii lor în locurile unde vor lucra. 

"Asistăm la un moment emoţionant, încărcat de mândrie şi responsabilitate. (...) Toţi peste 500 de absolvenţi intră o nouă etapă a vieţii mult mai dificilă în care vor purta responsabilitatea siguranţei comunităţilor unde vor lucra. Dragi absolvenţi, vreau să credeţi cu tărie că fiecare dintre voi contează pentru sistemul de ordine publică şi siguranţă naţională. (...) Cred în potenţialul acestei generaţii, MAI are nevoie de oameni tineri bine pregătiţi, specialişti în domeniile în care vor lucra, vă asigur că vă aşteptăm la noile locuri de muncă cât mai repede", le-a spus ministrul tinerilor poliţişti, relatează Agerpres.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office