BOMBĂ! Cine sunt bugetarii care vor primi SALARII de până la 10.000 de euro pe lună

Publicat in Eveniment 14 Iulie 2017 881 ori
Google+ WhatsApp
BOMBĂ! Cine sunt bugetarii care vor primi SALARII de până la 10.000 de euro pe lună
BOMBĂ! Cine sunt bugetarii care vor primi SALARII de până la 10.000 de euro pe lună

O categorie de bugetari va primi printre cele mai mari salarii din România. Acești salariați vor încasa lunar până la 10.000 de euro.

Mai exact, cei care vor avea remunerații uriașe sunt angajații Autorităţii Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, instituţie nou-creată pentru a supraveghea platformele marine.

Legea nr. 165/2016 privind siguranţa operaţiunilor petroliere offshore va fi modificată printr-o ordonanţă care aduce câteva modificări la statutul Autorităţii Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră. Printre ele, şi cea referitoare la salarizarea personalului instituţiei, informează economica.net.

„Salarizarea personalului Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră se face la nivelul de salarizare al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei”, se arată în proiectul de act normativ.

Această instituție a fost creată a fost creată în anul 2015, țara noastră având această obligaţie, în urma cerinţelor Comisiei Europene. Potrivit legii de înfiinţare, Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere este finanțată atât de la bugetul de stat, cât şi din taxe care pot fi impuse companiilor care explorează/exploatează zăcămintele din Marea Neagră.

ANRE este instuţia unde se plătesc printre cele mai mari salarii din România. Aici, preşedintele instituţiei încasează aproape 10.000 de euro pe lună. Instituţia nu primeşte bani de la bugetul de stat. Ea se finanțează din taxele pe care le impune companiilor din sectorul energetic a căror activitate o reglementează.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office