Ploiestenii, dezamagiti de inchiderea magazinului Billa: "Pacat, erau cei mai buni, nu se compara cu Carrefour"

Publicat in Eveniment 28 Iunie 2017 1766 ori
Google+ WhatsApp
Ploiestenii, dezamagiti de inchiderea magazinului Billa: "Pacat, erau cei mai buni, nu se compara cu Carrefour"
Ploiestenii, dezamagiti de inchiderea magazinului Billa: "Pacat, erau cei mai buni, nu se compara cu Carrefour"

Vestea ca magazinul Billa din Ploiesti a fost preluat de francezii de la Carrefour nu le-a picat prea bine ploiestenilor, mai ales celor din zona de vest a orasului.

Oamenii spun ca produsele Billa erau printre cele mai calitative, comparativ cu alte lanturi de magazine, si ca "in Ploiesti exista deja destule Carrefour-uri". In plus, clientii Billa sustin ca nu exista termen de comparatie la capitolul organizare, amabilitate si curatenie.

"Vreau sa las si eu o impresie vis-a-vis de inchiderea magazinului Billa. Pe langa faptul ca era unul dintre preferatele, daca nu chiar singurul magazin de la care faceam cumparaturile saptamanal, Billa nu suporta comparatie cu Carrefour-ul. La Carrefour am gasit de fiecare data fructe si legume stricate, mizerie pe jos de la aceste stricaciuni, pe care nu o strangea nimeni. Personalul, nu mai vorbesc, la Billa erau mereu amabile doamnele de la casa, sper macar angajatii sa fie pastrati. Pacat, mare pacat!", ne-a scris o ploiesteanca.

Un alt cititor vine si confirma cele spuse mai sus:

"Avem atatea Carrefour-uri in Ploiesti, la ce era nevoie de inca unul? De ce sa inchizi un magazin ca Billa, care a fost primul supermarket din Ploiesti, cu produse proaspete, nu ca dincolo, mucegaite, cu oferte mult mai bune decat la Carrefour? Imi pare rau de Billa, toti ploiestenii din vest si nu numai veneau aici. Erau mereu clienti, nu stiu de ce au acceptat tranzactia asta.", spune omul.

Noul Carrefour Market se deschide joi, 29 iulie.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.