Minoră dispărută din Bucov!

Publicat in Eveniment 19 Iunie 2017 1780 ori
Google+ WhatsApp
Minoră dispărută din Bucov!
Minoră dispărută din Bucov!

Poliția Prahova caută o minoră de 15 ani, care a plecat, ieri, de la locuința din Bucov și nu a mai revenit. Cei care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acesteia sunt rugați să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție.
Persoana dispărută se numește Codreanu Mariana, are 15 ani, a plecat de la domiciliul din Bucov și nu a mai revenit. Tatăl minorei a sesizat dispariția aseară.
Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea minorei, fiind în prezent dată în urmărire națională.
Minora are 1,60 m. înălțime, greutate de 60 de kg, constituție astenică, ten deschis, sprâncene arcuite, păr drept, negru, lung, ochi căprui.

Are două semne particulare: pe piciorul drept, deasupra genunchiului, are o cicatrice și pe piciorul stâng, în zona gleznei are tot o cicatrice.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office