Controale la firme de pază din Prahova. Pentru ce au dat poliţiştii amenzi de peste 9.000 lei

Publicat in Eveniment 21 Aprilie 2017 347 ori
Google+ WhatsApp
Controale la firme de pază din Prahova. Pentru ce au dat poliţiştii amenzi de peste 9.000 lei
Controale la firme de pază din Prahova. Pentru ce au dat poliţiştii amenzi de peste 9.000 lei

Polițiștii de ordine publică din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și Poliției Municipiului Ploiești au desfășurat, ieri, controale pentru verificarea legalității în care se desfășoară activitatea de pază la mai multe centre comerciale din municipiu.
Astfel, au fost verificate 4 obiective (două societăți specializate cu paza cu sediul social în județul Prahova), două sisteme de alarmare și două sisteme T.V.C.I., iar, pentru neregulile constatate, au fost aplicate șapte sancțiuni contravenționale, în valoare de 9.100 de lei.

În urma controlului efectuat la o societate comercială, unitate asigurată cu pază proprie și agenți din cadrul unei societăți specializate, s-a constatat faptul că firma de pază își desfășura activitatea fără a deține un plan de pază avizat conform prevederilor legale, motiv pentru care a fost sancţionată contravenţional cu o amendă, în valoare de 2.000 lei.
La o alta societate, în urma conectivității sistemului tehnic de alarmare cu dispeceratul de monitorizare s-a constatat că nu s-a prezentat niciun echipaj de intervenție, motiv pentru care firma de securitate a fost sancționată cu o amendă, în valoare de 2.000 lei.
Totodată, s-a constatat că o societate comercială nu avea instalat un subsistem de televiziune cu circuit închis și nu a asigurat pază fizică pe perioada programului. În cauză, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 3.000 lei.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office