Polițiștii prahoveni au confiscat peste 13 m3 de lemne, în urma unui control

Publicat in Eveniment 21 Aprilie 2017 683 ori
Google+ WhatsApp
Polițiștii prahoveni au confiscat peste 13 m3 de lemne, în urma unui control
Polițiștii prahoveni au confiscat peste 13 m3 de lemne, în urma unui control

În urma unui control efectuat de către polițiștii Serviciului de Ordine Publică la o persoană fizică autorizată din comuna Secăria, având ca obiect de activitate fabricarea altor elemente de dulgherie și tâmplărie pentru construcții, au rezultat indicii că ar deține 2,43 m3 lemn de lucru din specia molid, fără documente de proveniență.
Astfel, persoana în cauză a fost sancționată contravențional, cu o amendă de 6.000 de lei, totodată fiind dispusă măsura confiscării materialului lemnos, care a fost predat specialiștilor silvici din cadrul Ocolului Silvic Doftana.
De asemenea, au mai rezultat indicii ca societatea ar fi depozitat cantitatea de 10,61 m3 lemn rotund pe domeniul public din satul Secăria, pe un teren pentru care nu ar fi solicitat și nu ar fi obținut acord de distribuire și utilizare a documentelor cu regim special.
Față de cele constatate, persoana juridică a fost sancționată contravențional cu avertisment, iar lemnul depozitat pe domeniul public a fost confiscat și predat specialiștilor silvici din cadrul Direcției Silvice Prahova.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office