Luna Francofoniei, sărbătorită în Prahova

Publicat in Eveniment 20 Martie 2017 142 ori
Google+ WhatsApp
Luna Francofoniei, sărbătorită în Prahova
Luna Francofoniei, sărbătorită în Prahova

Ca urmare a succesului înregistrat în cadrul primelor două ediții, Alianţa Franceză Ploieşti se pregăteşte de o nouă campanie „Picnic Poetic – Haikunoi”, având ca parteneri Consiliul Judeţean Prahova, Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova şi Inspectoratul Şcolar Prahova.

La eveniment vor participa 300 de elevi din 17 şcoli şi licee din judeţ şi se va desfășura în 3 de locații simultan (Palatul Culturii Ploieşti, Colegiul „Mihail Cantacuzino” Sinaia şi Colegiul Naţional „N. Iorga” Vălenii de Munte), luni 20 martie, în intervalul orar 12.00 – 14.00.
Pe toată această durată, participanții vor avea ocazia de a lua parte la activitățile propuse de către organizatori, publicându-și creațiile poetice pe pagina de Facebook a evenimentului, sau pe cea personală, adăugând hashtag-ul #Haikunoi2017.

Pentru a sărbători Luna Francofoniei, acest eveniment de mare amploare își propune promovarea limbii franceze și a multilingvismului într-o atmosferă de convivialitate la care vor lua parte tinerii francofoni, corpul didactic, dar și personalități marcante din lumea diplomației, cea instituțională, sau din sfera afacerilor. Pe lângă faptul că este un moment prielnic pentru a împărtăși creații poetice în franceză pe reţelele sociale, această întâlnire își propune să aducă laolaltă pe toți reprezentanții francofoniei.

Realestate Paulesti

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office