Ce trebuie să știi când plătești cu cardul. Atenție mare la hoți!

Publicat in Eveniment 20 Ianuarie 2017 592 ori
Google+ WhatsApp
Ce trebuie să știi când plătești cu cardul. Atenție mare la hoți!
Ce trebuie să știi când plătești cu cardul. Atenție mare la hoți!

Multe persoane devin victime ale criminalilor care scaneaza informatiile de pe card, folosind dispozitive speciale pentru a fura banii. Chiar si cand iti folosesti cardul la restaurant poti cadea in capcana.

 


Ingenico, un producator de terminale pentru carduri de credit, prezinta ub ghid care te invata cum sa identifici un aparat de falsificat intr-unt erminal standard.

Terminalul fals este mai mare ca in mod normal - Acesta trebuie sa fie mai mare pentru a putea fi asezat peste terminalul normal.
Butoanele nu stralucesc - Un dispozitiv fals care a fost inserat prea repede poate bloca luminarea butoanelor terminalului real.

Erori frecvente de operare - Dispozitivele false blocheaza de multe ori benzile magnetice cand scaneaza datele. De aceea, operatiunea este solicitata de mai multe ori.

Nu au atasat stiloul pentru semnatura electronica - Un dispozitiv fals nu mai lasa loc pentru atasarea unui astfel de stilou.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.