SURSE/ Se dau bani ploiestenilor sa iasa in strada. Politia a intrat pe fir

Publicat in Eveniment 19 Ianuarie 2017 Actualizat: 19 Ianuarie 2017 950 ori
Google+ WhatsApp
SURSE/ Se dau bani ploiestenilor sa iasa in strada. Politia a intrat pe fir
SURSE/ Se dau bani ploiestenilor sa iasa in strada. Politia a intrat pe fir

Potrivit unor surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, un grup de persoane din Ploiesti va oferi bani oamenilor pentru a iesi in strada, in aceasta seara, la un asa-zis miting impotriva modificarilor aflate pe masa Guvernului.

 

Aceleasi surse sustin ca mai multi ploiesteni, printre care administratori de bloc sau membri ai organizatiilor politice de cartier, au fost racolati in vederea atragerii unui numar cat mai mare de persoane in centrul orasului. Cei care vor participa la iesirea in strada vor primi sume de bani.

La aceasta ora au fost depuse, deja, plangeri la mai multe sectii de Politie din Ploiesti si se pare ca oamenii legii, mai multi politisti de la Politia Comunitara, au intrat pe fir si investigheaza aceasta pista.

Reamintim ploiestenilor faptul ca cei care primesc bani in schimbul iesirii in strada sunt pasibili de pedeapsa cu inchisoarea, intrucat darea si luarea de mita sunt, ambele, pedepsite conform legii, cu ani grei de puscarie.

Vom reveni

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.