Intensificări ale vântului şi polei, până mâine, la ora 10:00

Publicat in Eveniment 12 Ianuarie 2017 322 ori
Google+ WhatsApp
Intensificări ale vântului şi polei, până mâine, la ora 10:00
Intensificări ale vântului şi polei, până mâine, la ora 10:00

O informare meteorologică de intensificări ale vântului, zăpadă spulberată şi polei a intrat în vigoare azi, la ora 10:00, şi este valabilă până mâine, la ora 10:00, la nivelul întregii ţări.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menţionat, la munte, vântul se va intensifica treptat, cu viteze de 60-70 km/h, iar pe creste, cu precădere în a doua parte a zilei de joi (12 ianuarie), rafalele vor depăşi temporar 80 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.

Intensificări ale vântului vor fi şi în regiunile sud-estice, sudice şi centrale, temporar cu viteze de 45-55 km/h, astfel încât zăpada depusă anterior va fi spulberată.

Începând din a doua parte a zilei de joi (12 ianuarie) va ninge în general slab cantitativ în zonele de munte şi local în regiunile intracarpatice, iar spre sfârşitul nopţii de joi spre vineri (12/13 ianuarie) în vestul ţării vor fi precipitaţii mixte şi se va produce polei.

Realestate Paulesti

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office