E jale pe strazile din Ploiesti. Cartiere intregi, NEDESZAPEZITE. Primarul doarme!

Publicat in Eveniment 11 Ianuarie 2017 1935 ori
Google+ WhatsApp
E jale pe strazile din Ploiesti. Cartiere intregi, NEDESZAPEZITE. Primarul doarme!
E jale pe strazile din Ploiesti. Cartiere intregi, NEDESZAPEZITE. Primarul doarme!

Cartiere intregi din municipiul Ploiesti se afla, la aceasta ora, sub nameti. Niciun echipaj ROSAL nu a intervenit pentru a curata sosele, potrivit locuitorilor din zonele respective.

 

In zona de vest a orasului, in cartiere precum 9 Mai, Aurora sau Lamaita, strazile sunt acoperite de un strat gros de zapada. "Nu a venit nicio masina sa deszapeasca aici. Nu putem iesi cu masinile din parcare", ne-a declarat un ploiestean revoltat.

In zona Mihai Bravu, situatia este mult mai rea. Pe strazile secundare nu se poate intra sau iesi sub nicio forma. "Nicio sararita nu am vazut, niciun plug, nimic! Avem impresia ca au uitat de noi. Pentru ce platim serviciile de deszapezire? Sa vina primarul aici sa-i explicam cum stau lucrurile, sa se convinga. El sta la caldura si comunica cu presa, ne zice ca situatia e sub control. Sa vina in Mihai Bravu, sa vada aici control", a spus un ploiestean.

Nici in centrul Ploiestiului nu ne putem lauda cu sosele "la negru". Strazile adiacente Bulevardului sunt aproape inpracticabile si niciun echipaj de deszapezire nu a fost vazut pe sosele.

La tine pe strada s-a facut deszapezirea? Trimite-ne fotografiile pe adresa redactiei ana@ph-online.ro sau pe Facebook, aici.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office