80 de trenuri, anulate în această dimineaţă

Publicat in Eveniment 11 Ianuarie 2017 186 ori
Google+ WhatsApp
80 de trenuri, anulate în această dimineaţă
80 de trenuri, anulate în această dimineaţă

CFR Călători a decis, în această dimineaţă, la ora 6:00, anularea a 80 de trenuri din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, potrivit informaţiilor publicate pe pagina de Facebook a CFR Călători.

'Din cele 1.300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România s-a luat decizia de a anula sub 10% dintre acestea pentru facilitarea accesului utilajelor şi a echipelor de intervenţii şi pentru evitarea unor situaţii neplăcute pentru pasageri', precizează compania.

Lista publicată de CFR Călători cu trenurile anulate pentru data de 11 ianuarie 2017, ora 6:00, arată un număr de 80 de trenuri, însă compania precizează că ea va fi actualizată periodic în funcţie de evoluţia condiţiilor meteo şi de situaţia din teren.

Realestate Paulesti

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office