Prinşi în flagrant la furat de lemne

Publicat in Eveniment 03 Ianuarie 2017 2584 ori
Google+ WhatsApp
Prinşi în flagrant la furat de lemne
Prinşi în flagrant la furat de lemne

Luni, în jurul orei 15, polițiștii Postului comunal Dumbrăvești au identificat două persoane, un bărbat și o femeie, fiecare transportând, cu câte un atelaj hipo, material lemnos nemarcat, pentru care nu dețineau documente de proveniență. 

S-a constatat că bărbatul a tăiat 0,8 m3 material lemnos dintr-o pădure aparținând Primăriei Dumbrăvești, iar femeia a tăiat 0,1 m3 material lemnos dintr-o grădină. Cei doi au fost sancționați contravențional cu amenzi de 3.000 lei fiecare, atelajele și harnașamentele fiind ridicate în vederea confiscării. Totodată, materialul lemnos a fost predat reprezentantului Ocolului Silvic Slănic.


De asemenea, vineri, polițiști din cadrul Postului Comunal Bălțești au găsit material lemnos provenit din tăierea a șapte arbori, depozitat în curtea unui bărbat din localitate, pentru care acesta nu a putut prezenta documente legale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au stabilit faptul că, la data de 24 decembrie, alți doi localnici au tăiat lemnul în cauză, pe care – ulterior – l-au transportat, cu un atelaj hipo, la domiciliul primului sătean, contracost.
Atât cei doi care au tăiat ilegal materialul lemnos, cât și cumpărătorul, au fost sancționați contravențional. Lemnele au fost predate reprezentantului Ocolului Silvic Vălenii de Munte
De asemenea, polițiștii au mai stabilit și faptul că, la aceeași dată, un alt bărbat din comună a tăiat și sustras patru arbori din specia stejar, pe care i-a transportat la domiciliu și i-a folosit pentru încălzirea locuinței. Și acesta a fost sancționat contravențional.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.