Ph-online.ro ocupa PRIMUL LOC in topul presei prahovene. Va multumim!

Publicat in Eveniment 08 Noiembrie 2016 Actualizat: 08 Noiembrie 2016 1969 ori
Google+ WhatsApp
Ph-online.ro ocupa PRIMUL LOC in topul presei prahovene. Va multumim!
Ph-online.ro ocupa PRIMUL LOC in topul presei prahovene. Va multumim!

Redactia Ph-online.ro multumeste cititorilor sai pentru rezultatele foarte bune obtinute in clasamentul presei locale!

 

Potrivit Alexa.com, cel mai mare provider de informatii referitoare la clasamentul site-urilor la nivel mondial, Ph-online.ro se pozitioneaza pe locul 1 in topul presei prahovene, pe pozitia a doua aflandu-se colegii de la Observatorul Prahovean.

Statisticile Alexa.com arata ca Ph-online.ro se situeaza pe locul 1442 in clasamentul tuturor website-urilor din Romania, in timp ce Observatorulph.ro ocupa locul 1660.

In privinta numarului de vizitatori, publicatia noastra a inregistrat un nou record de trafic in luna octombrie: 436.755 de cititori UNICI! Observatorulph.ro ocupa a doua pozitie cu 362.180 de cititori.

Pentru al 8-lea an consecutiv, Ph-online.ro ramane lider de audienta in Prahova, printre cele mai accesate categorii de stiri fiind Politica, Social si Lifestyle.

Va multumim!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.