Incendiu de proporţii la Filipeştii de Târg. O casă şi două autoturisme au luat FOC

Publicat in Eveniment 09 Octombrie 2016 1489 ori
Google+ WhatsApp
Incendiu de proporţii la Filipeştii de Târg. O casă şi două autoturisme au luat FOC
Incendiu de proporţii la Filipeştii de Târg. O casă şi două autoturisme au luat FOC

Pompierii militari din Prahova au intervenit cu 5 autospeciale, sâmbătă seară, pentru stingerea unui incendiu de proporţii izbucnit în comuna Filipeştii de Târg.

 

"Incendiul este mare. Este vorba despre o casă particulară şi două anexe gospodăreşti. În plus, şi un garaj a fost cuprins de flăcări, iar două autoturisme ard” a declarat Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt ISU Prahova.

Nu mai puţin de 12 persoane, speriate de amploarea flăcărilor, au sunat la numărul de urgenţă112 să anunţe incendiu, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

ISU Prahova a intervenit cu 5 autospeciale să stingă incendiul şi să prevină ca flăcările să se extindă la gospodăriile învecinate.

"Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, la acoperiş. Nu este nimeni rănit”, a declarat Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt ISU Prahova.

Deocamdată nu se ştie de la ce au pornit flăcările.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.