PROGNOZA METEO. Temperaturi scăzute şi ploi în următoarele zile

Publicat in Eveniment 25 Septembrie 2016 1800 ori
Google+ WhatsApp
PROGNOZA METEO. Temperaturi scăzute şi ploi în următoarele zile
PROGNOZA METEO. Temperaturi scăzute şi ploi în următoarele zile

Meteorologii anunţă temperaturi scăzute în următoarele zile în toată ţara. Sunt aşteptate înnorări temporare, iar pe arii relativ extinse vor fi ploi, mai ales sub formă de aversă, trecător însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului.

 

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. În centrul, estul şi sudul ţării, temperaturuile vor scadea usor comparativ cu ziua precedentă; vor fi innorari temporar accentuate şi pe arii relativ extinse vor fi ploi, mai ales sub formă de aversă, trecător însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15...20 l/mp. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi ploi izolate.

În zona montană înaltă a Carpaţilor Orientali şi Meridionali vor fi şi precipitaţii mixte. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 ..13 grade in estul Transilvaniei şi 23 de grade în sudul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI.Si in Capitala temperaturile scad usor, astfel incat maixmele vor fi soar in jur de 19 grade, in conditiile in care norii vor acoeri cerul o buna o buna parte a zilei si mai ales după-amiaza şi seara, vor fi averse şi posibil descărcări electrice si vant cel mult moderat.

PROGNOZA METEO LUNI. În centrul, estul și sudul țării vor mai fi înnorări temporare şi local ploi slabe, condiţii în care valorile termice diurne vor fi în continuare mai mici decât cele climatologic specifice datei. În restul teritoriului, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei, cerul va fi variabil si doar izolat va ploua in zonele de munte. Pe crestele înalte de munte în special ale Carpaţilor Meridionali, trecător mai pot fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla cu intensificări izolate, în special în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade in nordul Moldovei si cel mult 22 grade in vestul Olteniei si in sudul Banatului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Valorile termice diurne vor fi în continuare uşor mai coborâte decât cele specifice pentru această dată din an. Cerul va fi temporar noros, favorabil ploii slabe. Vântul va sufla cel mult moderat. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 19 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Temperaturile vor creşte uşor şi se vor apropia de normele climatologice specifice ultimei decade a lunii septembrie în cea mai mare parte a țării, ceea ce inseamna ca maximwele se v or situa in general intre 14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei, când pe arii restrânse va ploua la munte şi izolat în regiunile sudice, estice și centrale.

Dimineaţa izolat în zonele joase de relief va fi ceaţă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade in nordul Moldovei şi 23 de grade în sudul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Temperaturile cresc uşor şi se vor apropia de cele normale specifice acestei date. Cerul va variabil, cu ceva înnorări peste zi, dar sansele de ploaie vor fi destul de mici . Vântul va sufla slab și moderat iar temometrele vor rata dupa amiaza maxime de 20...21 de grade.

TENDINTA

Daca miercuri regimul termic va fi inca apropiat de normalul datei din calendar, cu maxime in general intre 16 si 24 grade, de joi pana spre finaulul spatamanii temperaturile cresc treptat si vremmea va deveni caslda pentru aceasta perioada, cu maxime de vara in sud, adica termometrele vort arata pana spre 28 grade. La jumatatea saptamanii mai ploua local la munte si chiar mai putin in nord, in centru si in nord-est, apoi sansele de ploaie scad si ne bucuram de vreme buna in aproape toata tara.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.