Anchetă DNA la Primăria Ploieşti cu privire la Parcul Municipal Vest

Publicat in Eveniment 15 Septembrie 2016 Actualizat: 15 Septembrie 2016 3178 ori
Google+ WhatsApp
Anchetă DNA la Primăria Ploieşti cu privire la Parcul Municipal Vest
Anchetă DNA la Primăria Ploieşti cu privire la Parcul Municipal Vest

DNA a cerut documente de la Primăria Ploieşti cu privire la Parcul Municipal Vest şi la alte proiecte derulate cu fonduri europene.

 

Procurorii anticorupţie au solicitat noi documente de la Primăria Ploieşti. Potrivit unor surse citate de Antena 3, magistraţii ar fi solicitat o serie de contracte şi alte acte adiţionale privind finanţarea Parcului Municipal Vest.

 

Parcul, care a costat 70 de milioane de lei, a fost inaugurat cu fast la finele lunii mai, însă s-a dovedit o investiţie păguboasă.

 

Valoarea totală de 70.339.477,77 lei a fost plătită cu fonduri de la UE (48.365.985,47 lei), Primăria suportând atât cota de 2%, cât și restul lucrărilor nefinalizate până la data de 31 decembrie 2015, respectiv 21.973.492,30 lei.

 

Parcul, care se întinde pe o suprafaţă de peste 50 de hectare, a fost realizat în cadrul unui proiect cu fonduri europene la care au fost înregistrate întârzieri, el fiind inaugurat la aproape cinci ani de la momentul semnării contractului de finanţare.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.