Un tanar din Ploiesti, exemplu de urmat: "Haideţi să-i tragem de urechi cu un claxon puternic pe cei care consideră că orasul nostru e groapa lor de gunoi"

Publicat in Eveniment 28 Iulie 2016 1818 ori
Google+ WhatsApp
Un tanar din Ploiesti, exemplu de urmat: "Haideţi să-i tragem de urechi cu un claxon puternic pe cei care consideră că orasul nostru e groapa lor de gunoi"
Un tanar din Ploiesti, exemplu de urmat: "Haideţi să-i tragem de urechi cu un claxon puternic pe cei care consideră că orasul nostru e groapa lor de gunoi"

Ionut Urzeala, tanarul din Ploiesti care a avut initiativa de a picta punctele termice din oras, a postat pe contul personal de Facebook o intamplare din trafic care, spune el, i-a lasat un gust amar.

 

Ionut transmite tuturor soferilor un mesaj prin care ii indeamna sa sanctioneze pe cei care arunca gunoaie din masina, printr-un claxon "lung si puternic". Tanarul ploiestean este un exemplu de urmat daca dorim ca orasul nostru sa nu devina o groapa de gunoi a soferilor nesimtiti.

Iata mesajul postat de Ionut pe Facebook:

"Miercuri, în trafic, am fost martorul unei întâmplări care mi-a lăsat un gust amar. Şi cum de tenta puternic amăruie nu m-au putut scăpa nici lămâile din dotare, mi-am zis că e cazul să nu fiu doar orator, ci să mă implic efectiv în acţiune.

La semafor, o maşină cu numere de Austria se pregătea să demareze în trombă. Eu, în spatele său, îi anticipăm deja următoarea mişcare! Şi, totuşi, până să apese ambreiajul, omul nostru aruncă pe geam folia de la pachetul de ţigări. Nu trec două secunde şi îl claxonez puternic. Maşina din faţa mea vede verde în faţa ochilor şi accelerează, dar, după doar câţiva metri, austriacul repetă figura şi azvârle şi staniolul din pachet.

Îl claxonez din nou, acesta trage pe dreapta, iar eu, la rândul meu, fac acelaşi lucru. Pe un ton vizibil iritat, personajul mă întreabă ce am cu el, iar eu îi răspund tot printr-o întrebare: „La fel procedezi şi în Austria? Arunci chestii pe jos?”.

Replica nu se lasă mult aşteptată, iar vecinul de la semafor îmi spune că „la ce gropi sunt în România, mi-am rupt deja maşina”, după care nu ezită să-şi introducă organul în ea de situaţie.

Stupefiat, plec imediat de la faţa locului, nu înainte de a-mi pune o întrebare retorică: „Oare, în Austria, gropile se asfaltează cu gunoaie?!”

Până data viitoare, când voi putea filma un astfel de pasaj din trafic, cu ajutorul camerei pe care mi-o voi cumpăra cât de curând, să ştiţi că omul din spatele vostru, de la semafor, pot fi chiar eu! Iar dacă aruncaţi chestii pe jos, atunci ciuliţi bine urechile!!!

Chiar dacă ştiam că, în oraş, claxonatul este de cele mai multe ori interzis, haideţi să-i tragem de urechi cu un claxon lung şi puternic pe cei care consideră că drumurile oraşului nostru sunt groapa lor de gunoi.", a scris Ionut Urzeala pe retaua de socializare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.