CJ Prahova a finalizat lucrarile de reabilitare a Centrului de ingrijire a persoanelor cu handicap, de la Liliesti. GALERIE FOTO

Publicat in Eveniment 25 Iulie 2016 Actualizat: 25 Iulie 2016 797 ori
Google+ WhatsApp

Lucrările la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Handicap Lilieşti-Băicoi sunt în curs de finalizare.

 

Centrul este reabilitat cu fonduri europene prin Programul Regio, Axa prioritară 1 "Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere", Domeniul major de intervenţie 1.1 "Planuri integrate de dezvoltare urbană", Subdomeniul "Poli de creştere".

În urma implementarii proiectului, beneficiare vor fi 103 persoane aflate în situaţii de risc social, care vor fi cazate sau asistate într-un centru modernizat.

Proiectul prevede reabilitarea clădirii, achiziţionarea de obiecte de mobilier şi uz gospodăresc, precum şi pentru dotarea cu echipamente pentru supraveghere medicala si fizioterapie. Recepția lucrărilor va avea loc la jumătatea lunii august.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.