Studenții de la UPG furați la cântar la mâncarea de la cantină

Publicat in Eveniment 22 Iunie 2016 466 ori
Google+ WhatsApp
Studenții de la UPG furați la cântar la mâncarea de la cantină
Studenții de la UPG furați la cântar la mâncarea de la cantină

Cantina de la Universitatea de Petrol și Gaze a ajuns să fie de-a lungul timpului un motiv de nemulțumire în rândul studenților, asta după ce, spun ei, una comanda și alta primesc.


Într-o postare făcută publică pe un grup de socializare un student denunță faptul că mâncarea achitată nu are gramajul indicat în meniu, deși plata se face conform acestuia.

”Mâncare de cantină,. Vreau să vă povestesc nesimțirea doamnelor de la cantina universității UPG. După cum se vede în poză, am comandat o porție de cartofi, un piept de pui si o ciorba. Ajung la casă, plătesc, iar dintr-o mâhnirea, pentru modul cum am fost abordat de doamnele de la cantină, cu o scârbă și un zeflemism pe ele, am cerut cântărirea cartofilor și a pieptului.

Gramajul corect pentru cartofi e de 200 g pentru care am plătit 2,5 lei, după cântărire porția de cartofi din farfurie cântărea 110 grame. Pieptul de pui la gramajul indicat la cantină trebuie să fie de 90 grame, pentru care am plătit 4,3 lei, iar acesta la cântărire avea 60 grame, bătaie de joc.

Un share la postare să vadă toți studenți care mănâncă la aceasta cantină și sunt "fraieriți" de acele doamne care tot ele s-au luat de mine că sunt nesimțit că am cerut acest lucru (cântărirea produselor) că ele au vechime la acea cantină și estimează din ochi gramajul.” a fost mesajul postat de Bogdan Albu.

Comentariile celorlalți studenți nu au întârziat să apară, toți afirmând că relatarea de mai sus este corectă, iar acest lucru se întâmplă frecvent.
Administratorul cantinei din incinta Universității de Petrol și Gaze, Constantin Stoica, a declarat că este la curent cu incidentul relatat pe facebook, iar măsurile nu vor întârzia să apară. Acesta sfătuiește studenții care sesizează astfel de inadverdențe să verifice gramajul mâncării prin intermediul cântarului pe care îl au la dispoziție în cantină și să noteze în caietul pus la dispoziție ce nereguli constată. Totodată aceștia trebuie să precizeze și ziua în care se întâmplă astfel de neregului, ca să se poate lua măsuri.

Realestate Paulesti

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office