Vesti bune despre Stația de tratare mecano – biologică a deșeurilor biodegradabile Ploiești

Publicat in Eveniment 11 Mai 2016 Actualizat: 11 Mai 2016 543 ori
Google+ WhatsApp
Vesti bune despre Stația de tratare mecano – biologică a deșeurilor biodegradabile Ploiești
Vesti bune despre Stația de tratare mecano – biologică a deșeurilor biodegradabile Ploiești

Consiliul Județean Prahova  a primit aprobarea de fazare pentru contractul de lucrări privind construirea Stației de tratare mecano – biologică a deșeurilor biodegradabile Ploiești, aferente Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor (SMID) în județul Prahova, finanțat inițial în cadrul programului  Operațional Sectorial de Mediu 2007 – 2013, pentru a fi finanțat și implementat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare  (POIM) - 2014 – 2020.

Prin această procedură de fazare s-a evitat pierderea cofinanțării europene pentru realizarea acestui obiectiv, completând în acest fel infrastructura aferentă Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor Prahova.

În perioada următoare  Consiliul Județean Prahova va pregăti documentele necesare semnării contactului de finanțare în conformitate cu solicitările primite de la Ministerul Fondurilor Europene.  Valoarea estimată a contractului de finanțare ce urmează a fi semnat este de aproximativ 20 milioane de euro, din care 90 % reprezentând finanțare nerambursabilă.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.