Autorităţile din Prahova au donat zeci de cărţi unei şcoli din Raionul Hânceşti FOTO

Publicat in Eveniment 27 Martie 2016 875 ori
Google+ WhatsApp
Autorităţile din Prahova au donat zeci de cărţi unei şcoli din Raionul Hânceşti FOTO
Autorităţile din Prahova au donat zeci de cărţi unei şcoli din Raionul Hânceşti FOTO

Câteva zeci  de cărţi au fost donate bibliotecii Şcolii din satul Cotul Morii - Raionul Hânceşti, de către membrii delegaţiei Consiliului Judeţean Prahova.

 

Datorită acestui gest, bibliotecă şcolară din localitate  şi-a îmbogăţit fondul de carte cu titluri de referinţă în domeniul literaturii române şi universale. Elevii din satul Cotul Morii s-au arătat extrem de bucuroşi de cărţile donate de membrii delegaţiei prahovene.

Din delegaţia Consiliului Judeţean Prahova au făcut parte Ludmila Sfîrloagă, preşedintele Comisiei de Integrare Europeană, Popovici Elisabeta, consilier judeţean, Daniel Şepşi, consilier judeţean, Margarea Dinulescu, primarul comunei Izvoarele, Adina Mihalcea, viceprimarul comunei Ştefeşti, Diaconu Vasilică, primarul Comunei Măgulele, Dumitru Ionuţ, primarul Comunei Gorgota şi Lucica Guştiuc primarul satului Cotul Morii. Totodată, se are în vedere ca pe parcursul acestui an să se semneze un accord de înfrăţite între Comuna Ştefeşti şi localitatea Cotul Morii. Reamintim că în perioada 25 – 28 martie 2016, o delegaţie a Consiliului Judeţean Prahova, condusă de preşedintele Mircea Cosma, va participa în Republica Moldova la o serie de manifestări organizate cu prilejul aniversării a 98 de ani de la istoricul eveniment al Marii Uniri de la 1918.

VEZI AICI FOTO

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.