8 Martiei. Unde pot petrece femeile din Ploieşti cu striptease şi open bar

Publicat in Eveniment 04 Martie 2016 1708 ori
Google+ WhatsApp
8 Martiei. Unde pot petrece femeile din Ploieşti cu striptease şi open bar
8 Martiei. Unde pot petrece femeile din Ploieşti cu striptease şi open bar

Cluburile, barurile şi restaurantele din Ploieşti şi din Prahova au rezervat seara de 8 Martie doar doamnelor. Majoritatea petrecerilor au show-uri de striptease masculin.


Show-uri de striptease, meniuri sofisticate, open bar şi concerte sunt doar câteva dintre propunerile pentru o seară ieşită din tipare. La Sky Lounge, de exemplu, lângă Ploieşti va fi un concert de saxofon şi un show de striptease Taboo Boys, însă majoritatea locurilor mizează pe astfel de ingrediente. Diferenţa o face preţul pachetelor care variază între 99 şi 149 de lei de persoană, iar în majoritatea cazurilor, locurile au fost rezervate în totalitate, exclusiv de către doamne.

Petreceri de 8 martie sunt la Heaven Land, Hotel Prahova, Hotel Central, dar şi în majoritatea cluburilor şi restaurantelor din Ploieşti şi din Prahova.


Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.