Primarul Cristian Ganea a mers în cartierul Pictor Rosenthal pentru a rezolva problemele oamenilor de acolo VIDEO

Publicat in Eveniment 02 Martie 2016 696 ori
Google+ WhatsApp
Primarul Cristian Ganea a mers în cartierul Pictor Rosenthal pentru a rezolva problemele oamenilor de acolo VIDEO
Primarul Cristian Ganea a mers în cartierul Pictor Rosenthal pentru a rezolva problemele oamenilor de acolo VIDEO

Cristian Ganea a mers la fața locului pentru a sta de vorbă cu oamenii și pentru a găsi soluții la problemele acestora.

 

 

Pe strada Pictor Rosenthal sunt două căi de a ajunge. Prima se face dinspre strada Izvoare, dar aici există o cale ferată care poate fi traversată doar pe jos, nu și cu mașina. Este calea pe care o urmează dimineața copiii care merg la școală – aceștia trec calea ferată, părinții stând veșnic cu grija trenurilor care trec frecvent prin zonă. Acest lucru l-au povestit oamenii și primarului interimar Ganea, care spune că va lua în considerare posibilitatea montării unei bariere automate la calea ferată, sau măcar semnale acustice și vizuale care să anunțe când trece trenul.

O altă problemă pe care oamenii i-au semnalat-o viceprimarului cu atribuții de primar a fost aceea că la fiecare ploaie curțile acestora sunt inundate. Cum strada a fost plombată în mod repetat, adăugându-se straturi care nu au rezistat însă de-a lungul timpului, nivelul drumului s-a ridicat considerabil față de curțile oamenilor, apa alunecând în acestea. În plus, străzile din cartier nu au nici canalizare.

La fața locului a fost chemat și reprezentantul Direcției Tehnic Investiții din cadrul Primăriei Ploiești, Daniel Dobre. Acesta a adus un proiect de asfaltare și canalizare care a fost pus la punct în cadrul Primăriei, însă, din cauza lipsei de fonduri până în prezent nu a fost implementat. Cristian Ganea le-a promis oamenilor că după ce municipalitatea va contracta creditul planificat pentru primăvara acestui an, acest proiect va fi unul din cele care vor fi implementate. Până atunci, se va căuta o soluție de compromis, temporară. Cristi Ganea și Daniel Dobre i-au în considerare curățarea străzii pentru reducerea nivelului actual pentru ca locuințele să nu mai fie inundate la fiecare ploaie și, ulterior, turnarea unui strat de asfalt, care să reziste măcar șase luni.

Sursa: ziarulincomod.ro

Media

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.