Spitalul Judetean va fi extins si modernizat! Ce spune primarul Cristian Ganea

Publicat in Eveniment 22 Februarie 2016 988 ori
Google+ WhatsApp
Spitalul Judetean va fi extins si modernizat! Ce spune primarul Cristian Ganea
Spitalul Judetean va fi extins si modernizat! Ce spune primarul Cristian Ganea

Veste excelenta pentru sistemul medical prahovean. Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti urmeaza sa fie extins si modernizat.

 


Anuntul a fost facut de primarul interimar Cristian Ganea pe contul personal de Facebook.

"Astăzi, a fost luată în considerare situaţia alarmantă a lipsei de spaţiu în care funcţionează Spitalul Judeţean Prahova.

În acest sens, am găsit o soluţie prin preluarea unui număr de 8 clădiri din cartierul Triumf, aflate în diferite stadii.Totodată, Spitalul Judeţean va fi dotat cu 400 de paturi, proiect elaborat de Ministerul Sănătăţii şi reprezentantul Băncii Mondiale.
Această soluţie a fost conturată în această dimineaţă, iar la această şedinţă, au fost prezenţi alături de mine viceprimarul Răzvan Ursu şi domnul preşedinte Mircea Cosma, iar pentru informare juridică asupra terenurilor şi clădirilor a fost convocat Petrache Florin. De asemenea, în cadrul acestui proiect este prevăzută şi construirea unei parcări care să ajute la transformarea Spitalului Judeţean Prahova într-un punct modern şi european aşa cum merită toţi prahovenii!"

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.