Trei minori care cerşeau în ger la Ploieşti, duşi la Centrul „Cireșarii”

Publicat in Eveniment 25 Ianuarie 2016 Actualizat: 25 Ianuarie 2016 361 ori
Google+ WhatsApp
Trei minori care cerşeau în ger la Ploieşti, duşi la Centrul „Cireșarii”
Trei minori care cerşeau în ger la Ploieşti, duşi la Centrul „Cireșarii”

Vineri, 22 ianuarie 2016, în jurul orei 20.00, un echipaj mobil al Poliției Locale Ploiești, în timp ce desfășura activități specifice de patrulare, a fost anunțat prin dispeceratul instituției să se deplaseze pe Bulevardul Republicii, în vecinătatea Catedralei Sfântul Ioan, pentru a verifica dacă în zonă sunt trei minori care apelează la mila publică.

 

Solicitarea a venit din partea reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova.

Patrula care s-a deplasat la fața locului a identificat trei copii, cu vârsta de 3 ani, 9 și respectiv 11 ani, fără a fi însoțiți de părinți, fiind depistați în timp ce apelau la mila pietonilor și a șoferilor care staționau la semafor. Polițiștii locali au solicitat prezența lucrătorilor D.G.A.S.P.C. Prahova., pentru a ridica minorii și a-i conduce la Centrul de Primire în Regim de Urgență „Cireșarii” Ploiești, în vederea acordării îngrijirilor ce se impuneau, precum și de luare a măsurilor legale de instituționalizare a acestora.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.