Actiuni ale politistilor la scolile şi liceele din Ploieşti

Publicat in Eveniment 22 Ianuarie 2016 306 ori
Google+ WhatsApp
Actiuni ale politistilor la scolile şi liceele din Ploieşti
Actiuni ale politistilor la scolile şi liceele din Ploieşti

La data de 21.01.2016, polițiști din cadrul aceleiași secții de poliție au acționat pentru asigurarea climatului de siguranţă publică în incinta şi în zona unităţilor de învăţământ preuniversitar.

Astfel, oamenii legii au acționat în zona Colegiului Tehnic Elie Radu, respectiv Colegiului Tehnic Toma Socolescu, ambele din mun Ploieşti. Au purtat discuţii cu elevii privind problemele existente în interiorul unităţilor de învăţământ pe linia prevenirii victimizării şi pregătirii antiifracţionale. 

Totodată, s-au efectuat activităţi de patrulare pe străzile adiacente unităţilor de învăţământ în scopul prevenirii delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor, combaterii faptelor antisociale stradale, precum şi în vederea preîntâmpinării consumului de alcool şi tutun de către minori în unităţile de alimentaţie publică din zona unităţilor şcolare. 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.