Trei INCENDII au izbucnit in Prahova in ultimele ore. Principalele cauze

Publicat in Eveniment 22 Ianuarie 2016 776 ori
Google+ WhatsApp
Trei INCENDII au izbucnit in Prahova in ultimele ore. Principalele cauze
Trei INCENDII au izbucnit in Prahova in ultimele ore. Principalele cauze

Echipajele ISU Prahova au intervenit la trei incendii in ultimele 24 de ore.

 

În comuna Şirna, sat Şirna, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară.

Urmare a incendiului a ars acoperişul din lemn cu învelitoare carton pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp. Echipajul de stingere a lichidat incendiul în limitele găsite, evitând pericolul extinderii arderii la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.          

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza coşului de fum deteriorat.

 

În comuna Şirna, sat Tăriceni, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară.

Urmare a incendiului a ars acoperişul din lemn cu învelitoare carton pe o suprafaţă de aproximativ 2 mp. Echipajul de stingere a lichidat incendiul în limitele găsite, evitând pericolul extinderii arderii la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.          

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza coşului de fum deteriorat.

În comuna Valea Doftanei, strada Salcâmilor, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la căpiţă de fân.

Urmare a incendiului a ars căpiţa de fân. Echipajul de stingere a lichidat incendiul în limitele găsite, evitând pericolul extinderii arderii locuinţă precum şi la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.           

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor purtate de vânt şi căzute pe materiale şi substanţe combustibile.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office