Concurs de interpretare a personajelor caragialiene, organizat la Ploieşti

Publicat in Eveniment 18 Ianuarie 2016 Actualizat: 18 Ianuarie 2016 653 ori
Google+ WhatsApp
Concurs de interpretare a personajelor caragialiene, organizat la Ploieşti
Concurs de interpretare a personajelor caragialiene, organizat la Ploieşti

Muzeul 'I. L. Caragiale' din Ploiești  organizează în perioada 30-31 ianuarie 2016, Concursul interjudețean de interpretare a personajelor caragialiene 'Caragiale, contemporanul nostru'.

 

Concursul, devenit o tradiție a instituției de cultură, ajuns la cea de-a XIX-a ediție, a atras în listele sale de înscriere, anul acesta, peste 50 de trupe de actori—elevi ai școlilor din județul Prahova și din țară — Argeș, București, Buzău, Călărași, Dâmbovița, Galați, Giurgiu.

Și anul acesta la împlinirea a 164 de ani de la nașterea dramaturgului, micii artiști, prin talentul lor, vor aduce în prim plan lumea plină de culoare a personajelor lui Caragiale.

Evenimentul va fi filmat și va putea fi urmărit în timp real pe ecranul amplasat în incinta muzeului. De asemenea, cu o întârziere de câteva ore, acesta va putea fi accesat pe site-ul histmuseumph.ro, pe paginile de facebook ale Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova și Muzeului 'I. L. Caragiale', cât și pe youtube.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.