Ce construieşte CNADNR pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti

Publicat in Eveniment 18 Ianuarie 2016 869 ori
Google+ WhatsApp
Ce construieşte CNADNR pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti
Ce construieşte CNADNR pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti

Trei parcari si trei spatii de servicii, de o parte si de alta a autostrazii A3 Bucuresti - Ploiesti, vor fi realizate in urmatoarele sase luni dupa ce Compania de Autostrazi a semnat un contract de circa 35 de milioane de lei. In acest moment, parcarile si spatiile de servicii pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, inaugurata in vara lui 2012, sunt realizate doar pana la nivel de forma din balast.

Compania de Autostrazi a anuntat luni ca pe 11 ianuarie a semnat un contract pentru realizarea de parcari si spatii de servicii pe autostrada Bucuresti - Ploiesti.

Contractul a fost atribuit prin licitatie deschisa catre Asocierea S.C. GOOD PROD S.R.L. - S.C. AXIA S.R.L. - TRANSPROIECT 2001 S.R.L. (reprezentata, in calitate de Lider al asocierii de S.C. GOOD PROD S.R.L.) si are o valoare totala de 35.070.840,37 lei fara TVA.

Concret, contractul nou semnat prevede proiectarea, executia si remedierea oricaror defectiuni in perioada de garantie a urmatoarelor parcari si spatii de servicii din cadrul acestei autostrazi, care la aceasta data sunt executate pana la nivel de strat de forma din balast:

      Parcari de Scurta Durata (stanga si dreapta):

- km 28+400;
- km 42+600;
- km 50+400.

      Spatii pentru Servicii tip S1 (stanga si dreapta):

- km 57+000

      Spatii pentru Servicii tip S3:

- km 17+000 dreapta;
- km 20+100 stanga.

Potrivit CNADNR, durata contractului este de 6 de luni din care din care 2 luni perioada de proiectare, 4 luni durata de executie si o Perioada de garantie a lucrarilor de 48 luni.

Autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti are in acest moment o lungime de circa 55 de km intre Soseaua de Centura a Capitalei si centura Ploiesti-vest si a fost inaugurata in vara lui 2012.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.