Cum încearcă ploiestenii să FURE curent electric...

Publicat in Eveniment 18 Ianuarie 2016 755 ori
Google+ WhatsApp
Cum încearcă ploiestenii să FURE curent electric...
Cum încearcă ploiestenii să FURE curent electric...

Vineri 15 ianuarie a.c., în jurul orei 10.50, jandarmii din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploieşti împreună cu reprezentanți ai societății de distribuție a energiei electrice, au desfășurat o acțiune specifică pe linia prevenirii și combaterii furturilor de energie, în mai multe locații din municipiului Ploiești.

          

În urma acțiunii au fost depistate un număr de 2(două) imobile care erau alimentate în mod ilegal la rețeaua electrică stradală, prin folosirea unor instalații artizanale improvizate.

Proprietarilor imobilelor le-au fost întocmite documente de constatare sub aspectul săvârșirii unor fapte susceptibile infracțiunilor de furt, faptă prevăzută și sancționată de art.228 Cod penal și folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordãrii directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de mãsurare, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 92 alin. 2 din Legea nr. 123 din 2012 a energiei electrice.

Dosarele cu actele de constatare au fost înaintate poliției pentru continuarea cecetărilor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.