Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile câștigătoare pentru luna decembrie

Publicat in Eveniment 18 Ianuarie 2016 416 ori
Google+ WhatsApp
Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile câștigătoare pentru luna decembrie
Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile câștigătoare pentru luna decembrie

Duminică, 17 ianuarie, a avut loc prima extragere pe anul acesta la Loteria bonurilor fiscale. Conform extragerii, bonurile în valoare de 142 lei emise la 30 decembrie 2015 sunt câştigătoare. Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse de luni la sediile ANAF.

 

Prima etapă de selecţie a Loteriei fiscale pentru bonurile emise în luna decembrie a avut loc duminică şi a constat în extragerea din urne a bilelor care desemnează ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Bonurile câştigătoare sunt cele de 142 lei, emise la 30 decembrie 2015, conform mediafax.ro.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administ rare Fiscală (ANAF) şi al CN Loteria Română.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, adică 18 ianuarie, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.