Caz incredibil in Prahova: Un barbat s-a indragostit "pe Facebook" de o escroaca. Fata i-a cerut 20.000 de euro, iar el a platit!

Publicat in Eveniment 16 Ianuarie 2016 796 ori
Google+ WhatsApp
Caz incredibil in Prahova: Un barbat s-a indragostit "pe Facebook" de o escroaca. Fata i-a cerut 20.000 de euro, iar el a platit!
Caz incredibil in Prahova: Un barbat s-a indragostit "pe Facebook" de o escroaca. Fata i-a cerut 20.000 de euro, iar el a platit!

Un prahovean s-a lăsat păcălit de o femeie pe care nu a văzut-o niciodată, dar pe care voia să o ia de nevastă. Într-un final, şi-a dat seama că este ţinta unui şantaj, dar abia după ce i-a trimis "viitoarei soţii" aproape 20.000 de euro.

Vara trecuta, prahoveanul, în vârstă de 47 de ani, a cunoscut pe Facebook o femeie de 36 de ani, din Buzău, de care s-a îndrăgostit imediat. Cei doi au început să discute şi, astfel, au ajuns să aibă o relaţie virtuală şi să vorbească aproape zilnic la telefon.

De aici şi până la a-i trimite femeii diverse sume nu a mai fost decât un pas. Prima dată, aceasta i-a cerut prahoveanului bani după ce, a spus ea, a fost jefuită în oraşul Ploieşti. Atunci, cei doi urmau să se vadă pentru prima dată, iar femeia a inventat acea poveste pentru a evita întâlnirea cu iubitul virtual. Impresionat de drama ei, omul i-a trimis, pe contul unei prietene, suma de 60 de lei, pe care aceasta urma să i-o dea înapoi după ce ajungea acasă, la Buzău. De atunci, bărbatul i-a cerut de mai multe ori să se întâlneasă, dar iubita virtuală invoca tot felul de motive, astfel că întrevederea nu a avut loc niciodată.

I-a trimis 70.000 de lei

Ulterior, discuţiile celor doi s-au îndreptat spre căsătorie, deşi nu se cunoşteau decât virtual, iar bărbatului i s-au cerut 100 de milioane de lei vechi, bani pe care i-a dat fără să stea pe gânduri, pentru a demonstra că poate fi capul unei familii.

Văzând că bărbatul se arată atât de darnic, femeia a început să îl ameninţe. Astfel, a pus diverse persoane să îl sune şi să dea drept "procurori militari în cadrul securităţii naţionale a României”. Aceştia i-au comunicat că este suspect de clonarea cardului prietenei iubitei şi l-au somat să dea şi alţi bani, pentru a nu ajunge la DNA.

Speriat, omul a anunţat poliţia, iar femeia a fost prinsă şi este cercetată sub control judiciar. În trecut, ea mai fost acuzată de înşelăciune.

Bărbatul înşelat nu vrea decât să îşi recupereze paguba, care se ridică la peste 70.000 de lei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.