Vezi aici UNDE sunt amplasate automatele de bilete ale TCE

Publicat in Eveniment 14 Ianuarie 2016 637 ori
Google+ WhatsApp
Vezi aici UNDE sunt amplasate automatele de bilete ale TCE
Vezi aici UNDE sunt amplasate automatele de bilete ale TCE

Zece dintre cele 30 de automate de eliberare a tichetelor de călătorie, aparate achiziționate de Transport Călători Express, au fost montate şi sunt funcţionale, deja, potrivit informațiilor furnizate de către directorul societății de transport public, Cristian Iancovici.


Aparatele pe care ploieștenii le vor putea folosi la orice oră din zi sau din noapte pentru a-și achiziționa bilete de călătorie pentru mijloacele de transport în comun din Ploiești au fost amplasate în stațiile de la Spitalul Județean, Complexul Mic, Complexul Mare, 8 Martie, Malu Roșu, Gara de Vest, Bloc 39 – Șoseaua Vestului, Moară, Domnișori şi capătul traseului 104 - Rafinăria Petrotel.


Cele zece automate pentru eliberarea biletelor TCE vor putea fi folosite de călătorii care utilizează mijloacele de transport în comun. Recomandarea este de a se folosi suma fixă pentru cumpărarea biletelor. Distribuitoarele automate pentru vânzarea biletelor de călătorie vor trebui să îndeplinească, non-stop, funcția principală de emitere a biletelor de transport contra cost, cu unele precizări referitoare la dată, ora eliberării, valoare. Automatele sunt echipate cu sisteme electronice de comunicare şi de transmitere de date către TCE, plata biletelor urmând să se facă în bancnote de un leu dar și în monede de 10 bani sau de 50 de bani.


Și, pentru a fi protejate respectivele aparate și de hoți, acestea sunt dotate cu sistem de alarmă care va transmite comunicări dispeceratului TCE în caz de efracție.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.