CSM Ploieşti nu îndepărtează Petrolul de pe Stadionul „Ilie Oană”!

Publicat in Eveniment 13 Ianuarie 2016 385 ori
Google+ WhatsApp
CSM Ploieşti nu îndepărtează Petrolul de pe Stadionul „Ilie Oană”!
CSM Ploieşti nu îndepărtează Petrolul de pe Stadionul „Ilie Oană”!

Luând act de un articol de presă conform căruia trecerea arenei „Ilie Oană” în administrarea CSM Ploieşti ar duce la îndepărtarea echipei Petrolul de pe stadion, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti face următoarele precizări:

 

- prin Hotărârea 518, din 15 decembrie 2015, a Consiliului Local Ploieşti, stadionul „Ilie Oană” trece din concesiunea SC Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti în administrarea Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, procesul urmând să se încheie în această săptămână;

- imobilul este proprietatea Consiliului Local al Municipiului Ploieşti şi nu poate face obiectul unui contract de închiriere către club, aşa cum se susţine în articol, instituţia noastră fiind subordonată Consiliului Local; imobilul la care se face referire este dat în administrarea instituţiei noastre; menţionăm că acest fapt nu se întâmplă pentru prima dată, stadionul „Ilie Oană” fiind administrat de CSM Ploieşti şi în perioada dinaintea începerii reconstrucţiei din 2009-2011;

- conform hotărârii de Consiliu Local nr.257/14.07.2012, există un tarif, de 11.700 euro/zi fără TVA (488 euro/oră), care se va aplica în situaţia închirierii stadionului, inclusiv în cazul clubului FC Petrolul.

„Aşa cum am mai spus, echipa fanion a oraşului, Petrolul Ploieşti, va găsi sprijin la CSM Ploieşti, aşa că nu se pune problema să fie îndepărtată de pe Stadionul Ilie Oană. Există un tarif care va fi aplicat şi în cazul ei, în funcţie de numărul de ore necesare desfăşurării unui eveniment. Totodată, nu se pune problema ca echipa CSM Ploieşti, care evoluează în liga a 6-a, nu a 5-a, cum scrie în acel articol, să îşi dispute meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Ilie Oană”, spune directorul CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu.

În cazul în care vor mai apărea articole similare, fără niciun suport real şi fără punctul de vedere al clubului nostru, CSM Ploieşti îşi rezervă dreptul să acţioneze în instanţă respectivele instituţii media.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.